lauantai 30. huhtikuuta 2016

Dinoja!

Koska Blogini yhdeksi ideaksi on muodostunut kertoa paikoista, joissa käyn ja arvostella paikkoja , joissa käyn , niin here we go again!   Tämä vaan on hyvin, hyvin erilainen postaus.

Vapun aattoa halusimme viettää retkeillen..  mietimme oisko pitkospuut vai jotain muuta. No päädyimme siihen "jotain muuta".

Bongasimme DINO TOUR Suomi tapahtuman , joka oli niinkin lähellä kuin Kauppakeskus Myllyssä Raisiossa.  Googletin netistä videoita, millainen tapahtuma on, ja WAU!!  Sinne!!  Dinosauruksia äänitehosteilla, puhinaa, karjumista ja jopa kävelevä dino!!  Todellakin SINNE!!


Saavuttuamme paikalle mielemme muodostmat kuvat tapahtumasta mureni oikeastaan heti... Kyllä näillä päät ja häntä liikkui ja ääntäkin lähti.. ärinää, murinaa ja puhinaa, niinkuin luvattiinkin..  Dinot oli aseteltu parkkialueelle, pohjana oli siis asfaltti.  Dinot olivat köysien takana, ei niihin päässyt edes koskemaan. 
Perheemme 8-vuotias dinofani, ja mukana säestävä 5-vuotias pikkusisko - he olivat innoissaan. Olihan tää aika jännää heille.. 
Alueelta löytyi pomppulinna, jossa 5-vuotias viihtyi. Löytyi myös kioski josta sai mehua, kahvia, hattaraa ja poppareita.  Alueelle maksoi sisään aikuiset 15 e ja lapset 10 e. Meiltä siis yhteensä 70 e. 

Kuluttelimme aikaa dinoja ihmetellen ja odotellen 15 minuutin kestoista dino live showta, jossa näkisimme sen kävelevän dinosauruksen..  
Siinä välissä 8-vuotias halusi ratsastaa dinolla, olihan siellä isot upeat plakaatit, että "ratsasta Dinolla"   

Wau! No tottahan toki poika dinolla pääsee ratsastamaan!  Pääsi.. ei ollut ihan yhtä hulppea dino mitä mainoksessa .. 


Mutta olihan se kyyti..  ei varmaan toiste tule tälläistäkään koettua. 


  Jotta tämä arvosteluni ei nyt ihan lynkkaukselta kuullosta niin kehut jätin viimeiseksi!   Se 15 minuuttia kestänyt Dino live Show pelasti kyllä tämän kokemuksen. Kertoja kertoi lapsille miten dinosaurukset maailmasta katosivat , jääkaudesta , ynnämuusta.. pienillä kiilui silmät kuunnellessaan tarinaa... kertoja osasi hommansa! Pojot siitä ! 
Ja mitenkö itse olisin tämän sitten toteuttanut kun kerta niin kovasti kritisoin?  No oisko esim joku metsäalue ollut jotain parkkipaikan sijaan? 


Sellaisen vinkin antaisin kuitenkin tapahtumien järjestäjille, että mainostakaa tapahtumaanne realistisesti...  Pointtini on siis , että älkää esimerkiksi mainostako kokonaista sikaa, jos tarjolla on nakkeja. Mutta taas on yksi kokemus muistojen lokeroissa..  tästä jatkoimme Naantaliin vanhaan kaupunkiin..  siitä postaus seuraavaksi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti