tiistai 19. toukokuuta 2015

MM-risteily 2015

Uskokaa tai älkää - teen minä muutakin kun konttailen pitkin metsiä.

Meillä on ystäväpariskunnan kanssa perinteenä, että joka kevät MM-jääkiekon aikaan tehdään aikuisten risteily. Ihan vain me neljä. Meidän oma pikku penkkikiekkoporukka.
Pyrkimyksenä on, että edes yksi peli risteilyllä nähdään. Tänä vuonna kuitenkin vietimme sitten "päättäjäisiä" , koska Leijonat kotiutui päivää ennen meidän risteilyä. Mutta perinteestä pidetään kiinni!

Mulla oli kyllä kamera mukana, mutta jostain syystä tuli otettua vain muutama kuva - ja nekin puhelimella.

Tässä keskellä ruuhkavuosien pyöritystä yksi ehdoton luksushetki on se, kun pääsee valmiiseen pöytään ja saa syödä aaaiiiiiivan rauhassa.  Olen tykännyt, että TallinkSiljan buffetit eivät petä koskaan!  Ruoka hyvää ja henkilökunta ammattitaitoista ja ystävällistä.

 
Kävi niin hyvä tuuri, että Joku paikallinen bändi sattui esiintymään samalla risteilyllä.  He soittavat covereita suomalaisesta musiikista. Tykkään, tykkään ja tykkään. Ihan mieletön tunnelmannostattaja ja ihan huikea bilebändi.  Menkää ihmeessä keikalle jos tilaisuus tulee.  Me kävimme vielä lauantai päivälläkin kuuntelemassa keikan uudestaan.
 
 
 
Ainoa peliautomaatti, johon sorruttiin, ja siinäkin itse olin ainoastaan taustajoukkona kannustamassa.
 
 
 
Harmittaa kun ei tullut saaristoa ja merta kuvattua ollenkaan, joten tässä ainoa kuva , jossa se meri vilahtaa.  Aamiaisella oli maisemat nämä.
 
 
Oli taas tosi mukava risteily mukavassa seurassa.  Kiitos.
 
Oli ihanaa pysähtyä hetkeksi. Taas on pattereissa virtaa pyörittää vaikka pientä kylää.
 
Ja jos ei tullut jo selväksi, niin todella, todella harmittaa, että kamera jäi sinne matkalaukkuun. Turun ja Tukholman saaristot on niin kauniita.  Niitä on kuvailtu monet kerrat, mutta jokainen reissu on kuitenkin omansa.
 
Tässä kuitenkin edelliseltä reissulta pari merikuvaa. Sama reitti (Turku-Tukholma) ja sama laiva (m/s Baltic Princess) .
 

 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti