maanantai 10. huhtikuuta 2017

Hevonlinna

Viikonloppuna mettäilemään lähdettiin meille uuteen paikkaan, Hevonlinnaan.  Hevonlinna sijaitsee Koski TL:n ja Mellilän rajalla ja on osa Harjureittiä.



Alueella on ulkoilureittejä, joita kulkea, mutta opastus on surkea.



Alueella sijaitsi myös näkötorni. Korkeutta 22 metriä. Huipulla tuuli, ja sen tunsi, miten torni huojui tuulessa. Mutta mahtavat oli maisemat ylhäältä käsin. 




Menimme harjua pitkin alas, josta taas ylös. Kaikilla kengät täynnä hiekkaa. 




Ulkoilualueena Hevonlinna on huikea, kaunis ja viihtyisä. Mutta me olemme sitä mieltä, että sinne pitää mennä sillä asenteella, että mettään vaan! Ei meidän hermoilla ainakaan pähkäillä näillä reiteillä, että mihin suuntaan kuuluu mennä, koska opastus oli todellakin olematon ja kulkureitit risteili siellä ja täällä, sinne ja tänne - vähän tonnekkin.  Oletuksemme mukaan aloitimme Harjureitistä, ja kuvittelimme olevamme sillä koko ajan, kunnes hoksasimme, että emmepäs olekkaan , ja se oli se hetki kun päätimme luopua reiteistä ja mennä minne huvitti, eli pois reitiltä ja metsään.



Ehdottomasti ja lämpimästi kuitenkin suosittelemme tätä ulkoilu- ja retkeilykohdetta. Eväät reppuun ja nauttimaan luonnosta!!! 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti